نمایه نویسندگان

ا

  • احسانی، محمدرضا مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • اکبرنیا، عباس اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • اکرم، اسداله اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • امام جمعه، زهرا ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • امام جمعه، زهرا بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • امام جمعه، زهرا اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • امید، محمود مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]

پ

  • پیروزی فرد، میرخلیل بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]

ت

  • توکلی هشجین، تیمور خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]

ج

  • جعفری، علی مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جعفری، علی مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جمشیدی، بهاره طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جهادی، مهشید مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جهان بین، کامبیز ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جوادی، ارژنگ مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]

ح

  • حامدی، منوچهر اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • حامدی، منوچهر ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • حداد خداپرست، محمدحسین اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • حسین خواه، رامین تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]

خ

د

  • دلخوش، بابک اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]

ر

  • رضایی، کرامت اله اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رفیعی، شاهین اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رفیعی، شاهین مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رفیعی، شاهین مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]

ش

  • شریفی، محمد مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]

ص

  • صرامی، شهریار طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]

ط

  • طباطبایی، فریده بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • طباطبایی فر، سید احمد اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • طهماسبی، مریم بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]

ع

  • عسگری، غلامرضا بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • علیزاده، محمدرضا اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]

ق

  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • قبادیان، برات مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • قضاوی، محمدعلی مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]

ک

  • کرامت جهرمی، مهدی مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • کریمی، محمود نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • کیهانی، علیرضا مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • کیهانی، علیرضا نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]

گ

  • گازر، حمیدرضا تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]

م

  • ماشاء اله کرمانی، علی خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مبلی، حسین اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • محتسبی، سیدسعید مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • محمدی گل، رضا مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • ملائی، کمیل نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • موسوی، سعیده سادات مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • موسوی نژاد، گلاره اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • میراشه، رضا مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مینایی، سعید خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مینایی، سعید طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مینایی، سعید اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]

ه

  • هاشمی نسب، سید مهدی اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]

ی

  • یلداگرد، مریم بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • یونسی الموتی، محمد مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]